AlterG painokevennetty juoksu-/kävelymatto

Käytössämme on AlterG painokevennetty juoksu-/kävelymatto, jonka avulla urheilija tai kuntoilija voi aloittaa leikkauksen tai vamman jälkeen painokevennetyn juoksuharjoittelun aikaisemmassa vaiheessa ja kivuttomammin. Laite sopii myös kevennettyyn oheisharjoitteluun vammojen ennaltaehkäisemiseksi.

Useat maailman johtavat urheilijat ja urheilujoukkueet harjoittelevat AlterG Anti-Gravity juoksumatolla ja juoksumatto on tärkeä osa heidän harjoitteluaan. Painon keventämisen mahdollisuus mahdollisuus antaa pidemmän askelpituuden samalla kun se minimoi haitallisen nivelten rasituksen, jonka ansiosta urheilijat voivat palata nopeammin harjoitteluihin loukkaantumisen jälkeen. Juoksumatto on myös erinomainen laite nopeus- ja intervalliharjoitteluun esimerkiksi vammasta toipumisen lopulla.

Monet urheiluseurat ja urheilijat käyttävät juoksumattoa hengitys- ja verenkiertoelimistön sekä lihasvoiman ja -kestävyyden harjoittamiseen sen mahdollistaman pienemmän nivelrasituksen takia.

Hinnat:

1. kerta on aina ohjattu. 30min Liikuntafysiologi antaa ohjauksen laitteen oikeaan käyttöön. Hinta 40€.

Omatoiminen harjoituskerta (max. 60min)
1 kerta 20€
5 kertaa 85€
10 kertaa 160€

tai sport@rokua.com tai soittamalla p. 040 650 8950 

Vesalantie 2, 90420 Oulu

sport@rokua.com  |  040 650 8950

Meillä käyvät Smartum-liikuntasetelit, Edenred, E-passi ja Tyky-setelit maksuvälineeksi kuntotestaus-, liikunta- ja valmennuspalveluihin.

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

©2020 by Sport Kuntotestaus & Valmennus Oy

Tilaa uutiskirje