Hiihtokoulut

Yksilöllinen hiihtovalmennus

 

Saa henkilökohtaista ohjausta ja hio oma hiihtotekniikkasi kuntoon kokeneen hiihtovalmentajan opastuksessa. Varaa hiihtovalmennustunti itselle tai kahdelle. 

Henkilökohtainen hiihtovalmennustunti sopii kaiken tasoisille hiihtäjille. Tunnin sisältö muotoutuu osallistujan tason ja toiveiden mukaan. Hiihtovalmennustunnin vetää kokenut hiihtovalmentaja Hannu Kaikkonen, joka on toiminut mm. hiihtosuunnistuksen nuorten MM-ryhmän valmentajana. Voit varata yksilöllisen hiihtovalmennuksen myös parikäyntinä! 

Hinta: 150€ / tunti (1-2 henkilöä)

Kesto: 1 tunti

Paikka: Kaakkurin liikuntamaa, valoladun P-paikka. 

 

Hiihtotekniikan perusteet

Toivotut hiihdon tekniikkatunnit aikuisille! Hio hiihtotekniikkasi perusteet kuntoon kahden tunnin tekniikkatunnilla ja lisää hiihdon riemua ja vauhtia. 

Hiihtotekniikan perusteita opettamassa kokenut hiihtovalmentaja Hannu Kaikkonen. Tekniikkatunti sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin hiihtäjille, jotka haluavat viilata hiihtotekniikkansa kuntoon. Tunnit on suunnattu yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Ei alkavia ryhmiä

Hinta: 30€ / hlö / kerta. Maksa osallistumismaksu etukäteen ja varmista paikkasi tunnille:

Sport Kuntotestaus & Valmennus Oy,  Nordea FI61 1739 3000 0140 92

Paikka: Kaakkurin liikuntamaa, valoladun P-paikka.  Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse. Tiedustelut: Hannu Kaikkonen, hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950

 

Jokamiehen ja -naisen hiihtokoulu

Opi uusimmat vinkit nykypäivän hiihtotekniikasta! Kolmen kerran aikuisten hiihtokoulussa saat lisäintoa hiihtämiseen ja hiihtosi muuttuu helpommaksi ja vauhdikkaammaksi

Pääset pureutumaan hiihtotekniikkaan ja sen kehittämiseen huolella. Tarjolla hiihtokoulu vapaaseen ja perinteiseen tekniikkaan. Hiihtokoulun vetäjänä kokenut hiihtovalmentaja Hannu Kaikkonen. Kaiken tasoiset hiihtäjät ovat tervetulleita! Hiihtokoulu on suunnattu yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Ei alkavia ryhmiä

Hinta: 60€ / hlö, sis. kolme hiihtotekniikkatuntia joko perinteistä tai vapaata tekniikkaa.

Paikka: Kaakkurin Liikuntamaa, valoladun P-paikka

Tiedustelut: Hannu Kaikkonen, hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950

 

Sport Oulun hiihtovalmennus

Haluatko kehittyä hiihtäjänä? Sport Oulun hiihtovalmennusryhmä on sopiva hiihtäjille, joilla on jo kokemusta suksien päällä olosta ja hiihtokilometrejä on karttunut. Ammattilaisen opastuksessa kehität hiihtotekniikkaasi ja -vauhtiasi sekä opit optimoimaan harjoittelun määrää ja laatua.

Aluksi suoritetaan yksilölliset sauvakävelytesti Sport Oulun testiasemalla ja testin perusteella saat tarkat sykerajat harjoittelun eri tehoalueille. Testitulosten ja nykyisten liikuntatottumusten pohjalta sinulle laaditaan yksilöllinen harjoitusohjelma (kevääseen asti). Ohjelmassa huomioidaan tavoitteet ja ajankäyttömahdollisuudet.

 

Testien jälkeen aloitetaan yhteiset tapaamiset alla olevan ohjelman mukaisesti. Ennen lumen tuloa tehdään sauvarinneharjoituksia ja perehdytään suksihuoltoon. Lumella painotus on aluksi hiihtotekniikassa ja loppua kohti tehdään myös tehokkaampia hiihtoharjoituksia.

Valmentajana toimii Hannu Kaikkonen, joka omaa pitkän valmennuskokemuksen hiihdon ja hiihtosuunnistuksen parissa. Hän on toiminut mm. hiihtosuunnistuksen MM-ryhmän valmentajana. Sport Oulun hiihtovalmennuksessa saat valmiudet pitkän hiihtotapahtuman suorittamiseen onnistuneesti!

Ei alkavia ryhmiä

Hinta: 59€ / hlö / kk 

Valmennus sisältää sauvakävelytestin (norm. 125€), harjoitusohjelman ja kaksi kokoontumiskertaa kuukaudessa, jolloin käydään läpi tekniikkaa, harjoituksia ja luentoja. Huom! Loka-joulukuun kuukausimaksut (177€) veloitetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä (maksu sis. sauvakävelytestin, harjoitusohjelman ja loppuvuoden kokoontumiskerrat)

Ryhmäkoko: max. 10 osallistujaa

Tiedustelut: hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950