Seniorin liikuntavalmennus

Seniori, varmista toimintakykysi

Liikunnalla voidaa parantaa toimintakykyä ja hyvinvointia merkittävästi. Tarjoamme senioreiden liikuntavalmennusta yli 65-vuotiaille alk. 55€ / kuukausi.

Ensimmäisellä tapaamisella teemme kevyen toimintakykykartoituksen / kuntotestauksen. Tulosten ja omien tavoitteiden perusteella laadimme arkeen sopivan henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman. Kerran kuussa toistuvilla yhteisillä harjoituskerroilla varmistamme ohjelman sopivuuden ja toimivuuden arjessa.

 

Liikuntavalmentajana toimii Sport Oulun liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen, jolla on vuosien kokemus liikunnasta, valmentamisesta ja testauksesta. Kaikkonen on tehnyt tutkimuksia ikääntymisen ja liikunnan yhteyksistä. Hän on myös yksi Ikääntyvien liikunta, terveys ja toimintakyky -kirjan kirjoittajista. Meiltä Sport Oulusta saat aina yksilöllistä ja asiantuntevaa valmennusta.

 

Kysy lisää ja varaa:

tai sport@rokua.com tai soittamalla p. 040 650 8950 

Vesalantie 2, 90410 Oulu

sport@rokua.com  |  040 650 8950

Meillä käyvät Smartum-liikuntasetelit, Edenred, E-passi, Eazybreak ja Tyky-setelit maksuvälineeksi kuntotestaus-, liikunta- ja valmennuspalveluihin.   |  Tietosuojaseloste

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

©2020 by Sport Kuntotestaus & Valmennus Oy

Liity postituslistalle