Triathlon tasotesti

Triathlon tasotestissä määritetään kynnysarvot polkupyöräilyyn ja juoksuun. Testi on tarkoitettu tavoitteellisesti triathlonia harrastaville, joilla ei ole terveydellisiä rajoituksia maksimaalisen suorituksen tekemiseen.

 

Triathlon tasotesti sisältää:

  • Polkupyörätesti ergometrillä tai omalla pyörällä 

  • Maksimaalinen juoksumattotesti

 

Polkupyörätestissä poljetaan ergometriä tai omaa pyörää 3 minuutin välein nousevalla polkemisteholla, kunnes anaerobinen kynnys on selvillä. Pyöräosuuden jälkeen palautellaan 15 minuuttia kevyesti juoksumatolla hölkäten. Palautusvaiheen jälkeen suoritetaan juoksumattotesti, jossa nopeutta lisätään 3 minuutin välein. Molemmissa osioissa jokaiselta työkuormalta kirjataan syketaso ja otetaan sormenpäästä verinäyte maitohappotason määrittämiseksi.

 

Testipalautteessa testattava saa aerobisen- ja anaerobisen kynnyksen sykerajat, sekä testin aikaiset polkemistehot ja juoksuvauhdit. Kynnysten avulla määritetään toimivat sykealueet peruskestävyyden, vauhtikestävyyden ja maksimaalisen kestävyyden harjoitteluun pyöräilyssä ja juoksussa. Maksimaalisen juoksuvauhdin perusteella määritetään teoreettinen maksimaalinen hapenkulutus (VO2max).

Varustus:

Sisäpyöräily- ja juoksuvarustus, lukkopolkimia käyttävät ottavat omat kengät ja pedaalit mukaan.

Triathlon tasotesti 120 min, 162€ + 25€ laktaatit

Jos et löydä sopivaa aikaa, soita p. 040 650 8950 tai lähetä sähköpostia sport@rokua.com niin katsomme sinulle sopivan ajan.

Vesalantie 2, 90410 Oulu

sport@rokua.com  |  040 650 8950

Meillä käyvät Smartum-liikuntasetelit, Edenred, E-passi ja Tyky-setelit maksuvälineeksi kuntotestaus-, liikunta- ja valmennuspalveluihin.

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

©2020 by Sport Kuntotestaus & Valmennus Oy

Liity postituslistalle