Valmennus

Ammattitaitoista liikuntavalmennusta

Tarjoamme valmennuspalveluja eri lajeihin, terveyteen, ravitsemukseen, kuntoilun aloittamiseen sekä henkisten voimavarojen kehittämiseen urheilussa. Meiltä saat aina yksilöllistä ja asiantuntevaa valmennusta. Valmennukset sopivat urheilijoille ja kuntoilijoille sekä tavallisille liikkujille. Myös etävalmennus koko Suomeen kestävyyslajeihin urheilijoille ja kuntoilijoille.

Tutustu suosittuihin valmennuksiimme:

Valmennusta ammattitaidolla ja kokemuksella

 

Sport Oulun kuntotestaus- ja valmennustoiminnasta vastaa liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen. Hän on koulutukseltaan  LitM ja European MSc on Sports Coaching. Hannu omaa pitkän valmennuskokemuksen hiihdon, hiihtosuunnistuksen, judon ja maastopyöräilyn parista. Hän on toiminut mm. hiihtosuunnistuksen nuorten MM-ryhmän valmentajana. Hannu on tehnyt tutkimuksia liikunnan vaikutuksista liikuntaa aloittaville työikäisille, ikääntyneille ja ylipainoisile.

Hannun henkilökohtaiset valmennettavat ovat saavuttaneet hiihtosuunnistuksessa yhteensä 5 nuorten MM-kultaa. Lisäksi hänen valmennettavansa on saavuttanut 4 podiumsijaa sprinttihiihdon maailmancupissa.  Viime vuosina Hannu on laajentanut valmennustoimintaa mm. maastopyöräilyyn ja maratonjuoksuun sekä moottorikelkkailuun. Yritys- ja yhteisövalmennuksista ja -testauksista Hannulla on useiden vuosien kokemus. Hänellä on myös työterveyden asiantuntijapätevyys.

_N5A4137-HLPfi.jpg

Valmennus ryhmälle?